SÅ HÄR SÄGER VÅRA KUNDER:

”Cecilia är en mycket proffsig massör som är lyhörd och arbetar med det som den enskilda personen just då är i behov av. Vissa gånger lite lättare avslappningsmassage, andra gånger mer fokus på problemområden. Våra konsulter sitter mycket framför sina skärmar vilket ger påfrestningar på nacke och axlar. Alla i gruppen går regelbundet till Cecilia och är mycket nöjda. Hon är fantastiskt duktig!”
Anneli Lundell, Team Manager Accountor Ekonomi & Rådgivning AB
”Cecilia har under hösten 2017 varit hos oss på Gamla Uppsala Buss och funnits tillgänglig för att ge råd om hälsa, kost och ergonomi samt gett massage och träningstips till all vår personal; både bussförare, teknisk personal och administrativ personal. Cecilia har även medverkat i viss rehabilitering av personal och föreläst om hälsa och ergonomi på vår bussförarutbildning. Vi har varit mycket nöjda med Cecilia och rekommenderar henne gärna till liknande uppdrag.” 
Eva Pettersson, Trafikchef Gamla Uppsala Buss
”Jag är så tacksam över all kunskap som mognat fram i mig kring min egen person efter coachingen. Med hjälp av Cecilias professionalitet har jag nu fått insikter som gör mig lugnare och mer medveten i vardagen. Det känns tryggt med en coach som även har så stor kompetens inom andra områden som har med välbefinnande att göra. Det ger mig känslan av att bli sedd i min helhet och följden blir att mitt uppnådda mål känns mer komplett. Jag skall definitivt vända mig till Urban Paleo Center snart igen.” 
Marie Sundelin
”Efter din behandling känner jag mig piggare och gladare. Tycker att det varit lite svårt att komma igång och få saker gjorda och lite misstro om framtiden. Men nu har jag fått mer energi och känner mig väldigt hoppfull att allt kommer att lösa sig. Nu nästan helt smärtfri. Tack för din magi!”
Andreas Damberg
”Jag har under en period blivit coachad av Cecilia och hon har hjälpt mig att inse vad som är viktigt i mitt liv just nu och vad jag ska prioritera. Hon har en förmåga att se ”igenom” mig och lyfta de ursäkter som jag har hittat för att inte gå den väg jag önskar. Med Cecilias hjälp har jag nu valt bort det som tog min energi och är mycket gladare!” 
Anna Crociani
”Cecilias varma bemötande har hjälpt mig att komma i kontakt med viktiga insikter om det jag behöver bejaka i mitt liv för att kunna blomstra. Hennes inspirerande livsresa och hennes coaching inger handlingskraft för att ta nästa steg i livet. Jag vill varmt rekommendera henne!" 
Olivia Florian