OM HELHETSHÄLSA

Jag har använt all min erfarenhet och kunskap när jag skapat Helhetshälsa.

Jag var frustrerad över att bara kunna bistå mina kunder med den specifika behandlingsform och metod de sökte mig för, när jag såväl visste att skulle de bara våga prova att ändra sin kost, göra vissa rörelseövningar, arbeta mentalt med sina tankemönster, få ordning på näringsbrister, rensa ut toxiner som belastar kroppen, osv så skulle de bli kvitt det som verkligen orsakar problemet de sökte min hjälp för.

Jag skapade Helhetshälsa för att kunna hjälpa dig på alla sätt jag förmår att återfå ditt välmående, gå ned i vikt, öka din energi, få ett bättre immunförsvar och bättre hälsa generellt, eller “bara” försäkra dig om att du gör ALLT du kan för att leva länge och VÄL.

För att alla som vill ska kunna ta del av HELHETSHÄLSA konceptet har jag skapat tre olika tjänster,
 så att du ska kunna välja det sättet att jobba med din hälsa som passar just dig och din livssituation bäst.

Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om de olika varianterna:

helhetshälsa irl Urban Paleo Center

HELHETSHÄLSA IRL
HÅGA, UPPSALA

4 månader
Behandlingar på kliniken varje månad   Samtal varje vecka på zoom eller telefon  Members Club ingår

Helhetshälsa 1:1 Online Coaching Urban Paleo Center

HELHETSHÄLSA 1:1
ONLINE COACHING

12 veckor
Hälsocoaching via zoom varje vecka Digital coaching 24/7 däremellan     Members Club ingår

HELHETSHÄLSA
MEMBERS CLUB

Medlemskap per månad eller per år
Online portal fullspäckad med information, föreläsningar, övningar, utmaningar, tips, trix, pass och allt du kan tänkas behöva. Gruppcoaching varje vecka. Medlemsforum.FÖR VEM PASSAR HELHETSHÄLSA?


- HELHETSHÄLSA är för dig som är trött på att följa kost- och träningsprogram som kanske hjälper dig att gå ned några kilo, men som sedan  inte kommer åt grundorsaken till att du behöver guidning och går upp alla kilon igen plus några till. Du får hjälp till varaktiga och långsiktiga resultat.  

- HELHETSHÄLSA är för dig som går runt och tragglar med en dålig mage som gör din vardag komplicerad vare sig det är förstoppning eller diarrée som står på schemat. Du får hjälp till en lugn, tyst och smärtfri mag- och tarmkanal.  

- HELHETSHÄLSA är för dig som har ständig huvudvärk eller migrän som gör dig trött och ofokuserad och som du inte kommer tillrätta med. Du får hjälp att nå livet du drömmer om där du alltid är avslappnad och smärtfri.  

- HELHETSHÄLSA är för dig som har smärta i kroppen och som fått höra att ditt liv kommer att vara så för att du fått en kronisk sjukdom, blivit gammal eller vad de nu kan tänkas ha gett dig för skäl. Du får hjälp till smärtlindring och att kunna leva ditt liv utan hinder.  

- HELHETSHÄLSA är för dig som inte mår bra eller som inte är nöjd med hur du mår idag. Du får hjälp att optimera din hälsa och dina prestationer, att öka ditt fokus och din kapacitet och samtidigt njuta av livet.  

- HELHETSHÄLSA är för dig och för alla som är villiga att satsa på sig själva och sin hälsa, som vill och är redo att göra jobbet. Du får hjälp med alla verktyg och med all pepp och råd, stöttning och motivation du kan tänkas behöva. Jag tar emot dig när du faller och hjälper dig upp på banan igen för jag tror på dig och att du kan och att allt är möjligt.