HELHETSHÄLSA IRL

Helhetshälsa är en tjänst för dig som verkligen vill ha resultat och förbättra din hälsa från grunden. Vårt utbud av tjänster och behandlingsformer är utformade så att de på olika sätt tar sig an obalanser och problematik i kroppen, men alltid med ett helhetstänk att kroppens alla delar hör ihop och påverkar varandra. Ibland kan de symtom du känner vara långsökt långt ifrån det som är den verkliga orsaken till dem. Exempelvis kan migrän mycket väl behandlas med massage och triggerpunktsbehandling, men det kan också ha sin grund i en känslighet för veteprodukter eller gluten, eller bero på att kroppen kämpar med parasiter, virus, tungmetaller, kemikalier eller något annat som belastar dig och yttrar sig i migrän.  

HELHETSHÄLSA är en paketlösning där vi under fyra månader dels söker orsaken till dina problem och dels gör vi gemensam sak att genomföra de livsstilsförändringar som behövs för att bli fri från dina symtom.  Givetvis kan mediciner och andra piller dämpa symtom, men vår vision och mission är att du ska kunna leva mer problemfritt efter vår behandling utan att behöva lika mycket eller (allra helst) någon symtomlindring alls.I paketet HELHETSHÄLSA IRL ingår:

Hälsosamtal  

Coaching per telefon eller online varje vecka  

* Behandling en halvdag varje månad:  
-Holografisk Kinesiologi  
-Kostrådgivning  
-Livsstilsrådgivning  
-Massage/Triggerpunktsbehandlingar  
-Spiral Stabilisering
 
Dessutom ingår:  

Tillgång till medlemsportalen HELHETSHÄLSA MEMBERS CLUB  

Yinyogapass
 
Spiral Stabiliseringspass  

Digitalt Kostrådgivningsmaterial  

Gummiband till Spiral StabiliseringINNAN du köper paketet vill vi att du bokar ett Gratis Hälsosamtal där du får mer information och där vi tillsammans går igenom din hälsa och kommer överens om hur vi ska lägga upp behandlingen.

Paketet Helhetshälsa passar dig som vill förbättra din hälsa, som har en diagnos och vill hjälpa kroppen att läka sig själv och inte bara dämpa symtom med läkemedel, som vill maximera prestationer i idrotten, på jobbet eller i hemmet, som känner att något saknas att du borde kunna må bättre än så här, som vill återfå förmågor, energinivåer och kunskaper från förr, som vill bli av med smärta och värk i leder och muskler, trötthet, magproblem och mycket annat!

Känns det som något för dig? Välkommen att boka ditt hälsosamtal!


Pris: 7500 sek / månad
Total investering 30.000 SEK


OBS!

 Eventuella kosttillskott tillkommer. Vi rekommenderar dig att endast köpa paketet Helhetshälsa om du också är beredd att köpa eventuella kosttillskott. Vi har sett att tillskott av näring ofta löser problem som kan bero på brister eller obalanser i kroppen och också ger kroppen den stöttning som kan behövas vid eventuella utrensningar eller då man befinner sig i livssituationer som ger ett extra behov. Vi rekommenderar aldrig extra näring om det inte finns behov och ger alltid exakta doser under en specifik tidsperiod. Du kommer alltså aldrig att äta något du inte behöver.


PROVA PÅ HELHETSHÄLSA IRL

Nu har du möjlighet att prova på Helhetshälsa IRL under en hel månad!  
Behandlingar under en halvdag samt en halvtimmes coaching varje vecka ingår.  
Dessutom får du tillgång till hälsoportalen HELHETSHÄLSA MEMBERS CLUB under en hel månads.  
Du får allt digitalt material du behöver.  

Eventuella kosttillskott ingår ej.

PRIS: 7500 SEK


"En magisk livsförändring, det är nog det närmaste jag kan komma till vad Cecilia Isakson, Urban Paleo Center och hennes Helhetshälsa har gjort för mig det senaste halvåret. Från högt blodtryck, orkeslöshet och en för tung kropp till att orka springa intervaller, laga mat från grunden och fått nycklar till en bättre långsiktig hälsa….+ gått ner 12 kg som en bonus. Magiskt det är bara förnamnet!  

Jag fick ett upplägg (en kombo av Helhetshälsa IRL + Helhetshälsa Members Club + Helhetshälsa 1:1 Online Coaching) som passade mig perfekt då jag har två baser, en i Sverige och en i Frankrike. Vi startade med Helhetshälsa IRL för att få upp min energi med rätt vitaminer och mineraler + behandlingar på plats i Uppsala.  När jag sedan åkte ner tre månader till Frankrike så kunde jag ta allt jag lärt mig och applicera i vardagen. Långa pw, rena råvaror och att jobba med mitt mindset.  Att dessutom ha tillgång till alla videos, yinyoga pass och recept  på online portalen har varit guld!  

Något som min livsresa har lärt mig är att jag skulle ha kontaktat Cecilia mycket tidigare… vår hälsa är verkligen det viktigaste vi har och inga pengar i världen hjälper om man inser det för sent. Nu har jag lärt mig hur jag ska ta hand om den bättre och vara lite snällare mot mig själv.  

Tack fina Cecilia det finns inte ord nog för att beskriva hur glad och pepp jag är över att ha fått de här resultaten och om du funderar på om det här är för dig – det är det!"

  Malin Hammar Blomwall