Är jag för dig?

Detta brukar mina kunder söka min hjälp för:

Är jag för dig?

Mina kunder brukar söka min hjälp för att man har problem med magar och tarmar som inte fungerar som de ska, eller för smärtproblematik i muskler och leder eller mer diffus smärta i kroppen. Spänningshuvudvärk och migrän är vanliga symtom som jag ofta behandlar. Kvinnor kommer ofta med pms och klimakteriebesvär, unga vuxna med menssmärtor, humörsvängningar, mm. Många kommer också för trötthet, oförmåga att fokusera och energilöshet, eller för problem med hud och hår, utslag, eksem och allmän "fnasighet". En del vill ha hjälp med allergier eller överkänslighet mot födoämnen, material, mögel osv. De allra flesta kommer dock för att de vill gå ned i vikt.

Jag har en verktygslåda proppad med verktyg som jag använder i min coaching och i mina behandlingar och jag jobbar med något jag kallar för HELHETSHÄLSA vilket betyder att jag aldrig stannar vid dina symtom utan alltid går djupare och försöker hitta orsaken till din problematik.

Har du tex migrän, IBS, fibromyalgi, ME eller någon annan "samlingsdiagnos" så finns där mängder av olika saker som orsakar dina symtom och dessa skiftar från person till person. Mitt jobb är att vara en hälsodetektiv och hitta det som orsakar symtomen hos just dig och hjälpa dig att bli fri från både orsak och symtom.

I mina behandlingar använder jag Holografisk Kinesiologi för att leta fram grundorsaken till dina obalanser och lösningen till dina hälsoproblem. Jag använder kosten för att se till att du ger din kropp alla förutsättningar att må bra genom att tillgodose näringsbehov och näringsbrister, byggstenar och energi. Jag coachar dig så att eventuella förändringar du behöver göra med din livsstil blir enkla och inspirerande och så du får insikter om din egen roll i ditt nuvarande och kommande mående. Jag använder yinyoga, spiral stabilisering och massage för att hjälpa med återhämtning och avslappning och för att komma tillrätta med smärtproblematik.

Jag är din "partner in crime" på vägen. Jag ömsom stöttar och pushar dig till de resultat du vill ha och framför allt så tror jag på dig och på att du kan må bättre än du gör idag!

Categories: Tjänster