KOSTRÅDGIVNING

Urban Paleo Centers hälsofilosofi ligger i ren och naturlig mat som våra kroppar tål och är gjorda för att äta. Vi förespråkar en kost fri från socker, mejerier, spannmål och gluten, rik på fett och näring, fattig på kolhydrater, men väldigt god och mättande! Vår kostrådgivning lär dig hur du kan äta dig smal och frisk med naturlig mat, med långsiktiga resultat, utan hunger eller sug. Ger du kroppen det den vill ha, i form av rätt bränsle, så kommer den att svara positivt och du kommer att uppnå din idealvikt, få mer energi, bli friskare, pigg och uthållig och klara av vardagen mycket lättare.


 
Kostrådgivning passar till exempel för dig som:  vill gå upp eller ned i vikt, 

minska midjemått och få plattare mage 

 vill förbättra blodfetter och näringsbrister  

har högt blodsocker, insulinnivå eller diabetes  

har mag- och tarmproblem  

har ont i muskler och leder eller spänningshuvudvärk  

har akne, eksem eller hudrelaterade problem  

har astma, nästäppa, slem eller andningsvägsrelaterade problem  

vill ha ökad energi, bättre sömn och jämnare humör  

vill ha ett skarpare sinne, bevara eller återfå kognitiv förmåga samt förbygga för demenssjukdomar  

vill komma till rätta med obalanser i kroppen som ger upphov till olika diagnoser tex:  
IBS, Chrons, Ulcerös Kolit, psoriasis, artros, reumatism, artrit, Bechterews, eksem, akne, vitiligo, Scleroderma, astma, allergi, celiaki, glutenintolerans,
migrän, PMS, MS, Guillain Barré-syndrom, ME, Fibromyalgi, Diabetes typ 1 och 2, SLE, hyper- eller hypotyreos, Hashimotos, Graves, Alzheimer, m.fl.

  (Diagnoser som idag anses som sjukdomar, men som i själva verket är en logisk respons från kroppen utifrån det sätt som vi idag använder den på.
Därför ska de snarare betecknas som symptom från obalanser i kroppen.)Hur går det till?

 Innan din första session för kostrådgivning så bör du ha funderat på och formulerat vad du vill ha ut av kostrådgivningen. 

Vill du t.ex. ha bättre resultat av din träning, bukt med en krånglande mage, vill du gå ner i vikt eller bara optimera din kost för en bättre vardag? 
Beroende på om du redan idag äter någon form av lågkolhydratkost, eller bara är nyfiken på vad det innebär att lägga om din kost, skräddarsyr vi sedan tillsammans rätt kosthållning som passar just dig efter dina förutsättningar och dina mål, samt har kontinuerliga uppföljningar under resans gång. 

Under tre tillfällen får du verktyg och hjälp att balansera kroppens hunger och känslornas sug, och du får vägledning till att förändra det som hindrar dig idag att nå ditt mål.  Kostrådgivning Paket - 4050kr
(möjlighet till delbetalning 1350kr/månad)

.  Priset avser 3x50 minuter Online

 I priset ingår Kostrådgivning, Livscoaching samt tillgång till digitalt material.
Vår kostrådgivare är Certifierad Kost- och Hälsocoach på Paleo Institute som har internationellt marknadsledande utbildningsprogram inom Paleolivsstil, evolutions- och funktionsmedicin. Paleo Institute är också en kunskaps- och inspirationsresurs gentemot skolor, myndigheter, sjukvård och privata aktörer inom exempelvis hälso- och träningsbranschen med sin höga nivå på vetenskaplighet och gedigen klinisk erfarenhet som grund.