HELHETSHÄLSA 1:1 Online Coaching


 Har du bestämt dig för att du är VÄRD att leva ett liv du älskar att leva?  

Jag kan hjälpa dig.  

Helhetshälsa är vad det handlar om här, och det innebär att vi tar reda på grundorsakerna till att du inte mår exakt så bra som du vill (både fysiskt och psykiskt).  

När vi vet orsakerna till att du exempelvis har migrän, inte har så mycket energi som du skulle vilja, att du gått upp i vikt, eller kanske har dimhjärna och svårt att koncentrera dig, så kan vi inleda arbetet med att skapa balans i din kropp.  

Självklart kan vi även ha fokus på att optimera din hälsa och energi helt utan att du idag har några som helst klagomål, utan bara vill må ännu bättre och verkligen kunna njuta av livet på alla sätt och vis. När det är dags för dig att checka ut från det här livet, så vill du ha levt ett friskt och lyckligt liv, dö av hög ålder och inte i förtid, av någon livsstilsrelaterad sjukdom.  

HELHETSHÄLSA  1:1 Online Coaching är en paketlösning online där vi under 12 veckor dels etablerar din “baseline” och söker upp obalanser och dels gör vi gemensam sak att genomföra de livsstilsförändringar som behövs för att bli fri från dina symtom.  


 

Helhetshälsa 1:1 Online Coaching passar dig som:    

Vill optimera din hälsa  

 Har en diagnos och vill hjälpa kroppen att läka sig själv och inte bara dämpa symtom med läkemedel    

Vill maximera prestationer i idrotten    

Vill vara mer effektiv utan stress på jobbet eller i hemmet    

Känner att något saknas    

Vill kunna må bättre än så här    

Känna dig yngre och återfå förmågor, energinivåer och kunskaper från förr    

Bli av med smärta och värk i leder och muskler, trötthet, magproblem och mycket annat!
Det här är INTE rätt för dig om du vill ha ett magiskt piller, är för omotiverad för att göra vad som krävs eller som inte värdesätter dig själv och din hälsa lika mycket som andra.

Känns det som något för dig?

INNAN du köper paketet behöver du boka ett GRATIS HÄLSOSAMTAL där du får svar på alla dina frågor, och där vi tillsammans går igenom din hälsa och kommer överens om hur vi ska lägga upp ditt program. Om det känns rätt på alla sätt och vis för både dig och mig, så sätter vi igång, annars hoppas jag att du ändå fått med dig ny kunskap och inspiration under samtalet. 


Pris: 5500 sek/månad

 Total investering 16500 sek

 "Det som var så fantastiskt med Cecilia var att hon stod orubbligt på min sida under hela processen. Hon var aldrig dömande och kom aldrig med pekpinnar. Med stadig hand och tankeväckande frågor hjälpte hon mig att hitta fram till mina egna lösningar. När jag hamnar i mentala återvändsgränder nuförtiden brukar jag fråga mig själv 
– vad skulle Cecilia fråga mig just nu?


Åsa Andersson