REGISTRERINGEN ÄR TYVÄRR STÄNGD JUST NU...

Vi öppnar igen om: 

06
Days
13
Hours
25
Minutes
06
Seconds

Men som tur är har jag en GRATIS KURS:
THE ENTRANCE 
som är en förhandsvisning till HELHETSHÄLSA MEMBERS CLUB
som du kan gå medan du väntar!

VARFÖR HELHETSHÄLSA MEMBERS CLUB?Har du smärta och värk som du vill bli av med en gång för alla? Eller drömmer du om att komma i de där jeansen igen, men vet inte hur du ska komma igång? Kanske har du en trasslig mage eller andra diffusa problem som ingen lyckats reda ut ännu? Helhetshälsa Members Club är för dig som vill förbättra ditt välmående och må bra en gång för alla. För dig som vill se vad som är möjligt för dig att uppnå när det gäller din hälsa .

Här finns allt du behöver för att skapa och utveckla din egen hälsosamma livsstil. Att gå från botten till toppen med dina besvär. Eller om du redan är igång - en möjlighet att utveckla ditt mående och optimera din hälsa till max!?

FYRA OMRÅDEN SOM PÅVERKAR DIN HÄLSA!

Vill du skapa en hälsosam livsstil är det fyra områden som du behöver behärska och ta tag i. I Helhetshälsa Members Club kommer du att utveckla och bearbeta alla fyra vilket ger dig förutsättningarna att leva ett hälsosamt liv. Du och din personliga utveckling står i fokus. För det är med dig allting börjar. Du är den som gör jobbet, den som tycker att det är värt det och som finns där varje sekund för att hjälpa dig att må bättre, bli friskare, piggare, gladare, smalare eller vad ditt mål kan tänkas vara. Att bli hälsosam är inte alltid en dans på rosor, eller hur? Vi utsätts ständigt för triggers, fallgropar och hinder som många andra skulle falla för direkt.

Därför behöver du bli en mästare på att coacha den allra viktigaste personen i ditt liv - dig själv. Därför lägger jag stor fokus på att ge dig verktyg och metoder som hjälper dig att omvandla dina besvärliga tankar till din viktigaste resurs.

Utöver det får du metoderna för hur du praktiskt förbättrar din hälsa och bibehåller den för resten av livet. 

Att du blir piggare, gladare och smalare ser jag bara som en bonus!

Vad innehåller Helhetshälsa MEMBERS CLUB?

Om du tänker dig att din hälsa är ett bord med fyra ben, så skulle de benen bestå av dessa fyra delar.
Varje ben är lika viktigt. Om ett av benen skulle gå av så skulle hela bordet stå ostadigt. Detta händer också med din hälsa.
När du får en obalans på ett av dessa fyra områden så får de andra tre också svårt att hänga med.

Därför jobbar vi med alla områden samtidigt, så att inget av dem blir lidande och halkar efter.
Din hälsa är ett komplext system som fungerar alldeles utmärkt om du bara låter det få verka så som det är tänkt att det ska göra.
Helhetshälsa Online hjälper dig på traven att snabbare nå din optimala hälsostatus.

Tankar & Känslor

Självförtroende, självkänsla, stress, sorg, ilska, bitterhet, glädje, kärlek och lycka är exempel som vi bearbetar i Helhetshälsa Members Club.

Kost & Näring

Recept, menyer, inspiration, inköpslistor, matplanering, dieter, fastfood & slowfood, mat till vardags och till fest och mycket annat pratar vi om i Helhetshälsa Members Club.

Träning & Rörelse

Hållning, ergonomi, rörelsemönster, naturliga rörelser, styrketräning, konditionsträning, motion och inspelade pass hittar du bland annat i Helhetshälsa Members Club

sömn & återhämtning

Sovrumstips, muntejpning, kvälls- & dagsrutiner, meditation, aktiv vila, passiv vila, medveten närvaro och mycket, mycket mer tar vi upp i Helhetshälsa Members Club.

Du har två alternativ - Vilket passar dig bäst?

Månadsmedlem

Väljer du månadsupplägget får du löpande kunskaper, insikter och övningar som hjälper dig att bygga upp din hälsa framgångsrikt. Eller att utveckla den du redan har.

Du får utmaningar, tips och trix, små föreläsningar, inspelade pass och skrivet material som hjälper dig framåt oavsett var du är på din resa.

Du har tillgång till ett forum där du kan ställa frågor till mig och övriga medlemmar. Varje vecka har vi ett LIVE möte. En ovärderlig tillgång för dig som behöver motivation och stöttning!


Ett 30 minuter uppstartssamtal ingår.

Ingen uppsägningstid och ingen bindningstid.


Årsmedlem

Väljer du årsupplägget får du löpande kunskaper, insikter och övningar som hjälper dig att bygga upp din hälsa framgångsrikt. Eller att utveckla den du redan har.  

Du får utmaningar, tips och trix, små föreläsningar, inspelade pass och skrivet material som hjälper dig framåt oavsett var du är på din resa.  

Du har tillgång till ett forum där du kan ställa frågor till mig och övriga medlemmar. Varje vecka har vi ett LIVE möte. En ovärderlig tillgång för dig som behöver motivation och stöttning!  

Ett 30 minuter uppstartssamtal ingår.

Månadsbetalning med bindningstid 1 år.

Extra BONUSAR för årsmedlemmar:

- Ett coaching tillfälle när du vill under året.
- Coaching per mejl varje månad.


Du behåller ditt pris så länge du fortsätter som medlem.

Tänk efter, hur mycket skulle det vara värt för dig att må bra?
Att bli frisk, smärtfri, pigg, glad och full av livsglädje?

Med det i åtanke är det en billig investering att gå med i Helhetshälsa Members Club!

Månadsmedlem

799 SEK

Per månad, SEK inkl moms

ORDINARIE PRIS 799 kr/mån

  • ingen bindningstid
  • ingen uppsägningstid
  • 24/7 tillgång till materialet medan du är medlem

Årsmedlem

599 SEK

Per månad, SEK inkl moms

ORDINARIE PRIS 799 kr/mån


  • 599 sek per månad (799 sek)
  • 24/7 tillgång till materialet i ett år
  • Bindningstid 1 år
  • Öppet köp 14 dagar, (du betalar endast för första månaden) 

Några ord från mina fantastiska medlemmar i Helhetshälsa Members Club:

"En magisk livsförändring, det är nog det närmaste jag kan komma till vad Cecilia Isakson, Urban Paleo Center och hennes Helhetshälsa har gjort för mig det senaste halvåret.   Från högt blodtryck, orkeslöshet och en för tung kropp till att orka springa intervaller, laga mat från grunden och fått nycklar till en bättre långsiktig hälsa....+ gått ner 12 kg som en bonus. Magiskt det är bara förnamnet!"     
Malin Hammar Blomwall
""Jag har fått så många ovärderliga insikter om min egen hälsa och mitt beteende sedan jag gick med i Helhetshälsa Members Club. Tack vare bra föreläsningar och övningar på onlineportalen har jag på bara 3 månader kunnar ta mig från hjärndimma och att äta smärtstillande varje dag till att kunna yoga och träna som förut och dessutom kunnat genomföra mitt största projekt någonsin på jobbet!" 
Eva Adamsson
"Jag gick med i Helhetshälsa Members Club för att börja leva ett friskare liv. Det är mycket bra lärorika korta föreläsningar (bra för mig med lite fritid). Yogan har gjort att jag är lite smidigare och det bästa är att jag kan göra yoga precis när det passar mig. Det är det bästa med ett online program. Jag går in när jag har tid och vill lära mig. Jag har även fått coaching av Cecilia - många handfasta råd som jag har tagit till mig. För mig passar det perfekt."
Carola Gehrke