Yinyoga

Hälsa för både kropp och själ

Yinyoga för kropp och själ!

När jag utbildade mig till yinyogainstruktör så var min tanke att jag skulle ha yogan som ett komplement till mina Spiral Stabiliseringskunder. Jag hade ju sett hur extremt bra resultat man fick när man kombinerade dem båda!

Jag hade aldrig kunnat drömma om allt annat som jag också skulle få genom att regelbundet börja utöva yinyoga. Numer är det inte längre en träningsform, det är minst lika viktigt för min mentala hälsa som min fysiska att kontinuerligt köra mina yinyogapass.

Yinyogan ökar din rörlighet, tar bort spänningar i muskler och leder, minskar stress och ökar cirkulationen, bland annat. För mig är yinyogan allt detta men också en form av meditation:

*Ett sätt att hitta in i min kropp och checka av mig själv,
*att lösa upp känslor av obehag,
*släppa begränsande tankar,
*få insikter som hjälper mig att komma vidare,
*förstå mig själv och kunna förändra när jag inte känner eller agerar som jag "borde", men också
*ACCEPTANS - det här är min kropp och det här är mitt sinne och det är okej.

Yinyoga passar alla, men passar särskilt för dig som är väldigt stel och för dig som har svårt för att komma ned i varv.

Jag erbjuder Privata Yinyoga Sessioner för dig som tror att du inte kan, som inte riktigt vågar ta dig iväg på grupp pass eller för dig som vill ha ett skräddarsytt pass efter dina behov, för dig som vill ha fullt fokus på dig och ditt utförande.

Yinyogan är också något som nästan alla mina HELHETSHÄLSA kunder får inkluderat i sitt program. På min onlineportal "Helhetshälsa Members Club" som ingår i både online och IRL programmen, finns massa yinyogapass för alla tänkbara tillfällen och vi följer givetvis upp på våra coachträffar varje vecka hur det känns. Yinyogan brukar vara ett väldigt uppskattat inslag i Helhetshälsa:

@urbanpaleoc

PS. Lyssna på avsnitt 17 i Urban Paleo Podden där @mymagiclife78 berättar om hur hon blivit smärtfri med hjälp av yinyoga!

Categories: Fakta, Mina Tjanster, Podden