Praktikant-Ubbe

3 år idag!!

GRATTIS till världens bästa praktikant-Ubbe som fyller 3 år idag!

Tänk att jag aldrig skulle kunnat gissa hur stor skillnad du gör på centret och i mitt liv varje dag. Mina kunder har blivit dina vänner (åtminstone de som har med sig godis och grejer till dig!) och de blir alltid så besvikna när du inte är på plats.

Praktikantrollen klarar du numer med bravur, det är mest när kunderna ska gå hem som du protesterar lite och tycker att de gör fel som inte stannar längre - helst för alltid! För så länge vi är tillsammans allihop så är du nöjd och glad... eller ja... om inte någon lägger sig för hastigt på behandlingsbänken, hostar eller nyser... då kan du också bli lite upprörd ibland...

Men för det mesta ligger du och snarkar rofyllt eller drömmer att du jagar massa snygga tikar, gnager på goda ben och har dragkamp, livets guldkant för en mops i sina bästa år helt enkelt.

Idag blir det både ben och dragkamp och de snygga tikarna fixar världens bästa hundvakt @tjockaberta att du får hänga med hela dagen!

Jag är så oerhört lycklig att jag tog beslutet att skaffa en officedog, livet har verkligen inte varit sig likt sedan du gjorde din entré, inte alltid lätt ska sägas, men sååå mycket härligare och roligare!

Och tusen gånger hälsosammare! I ur och skur kommer vi ut på våra promenader varje dag och får rejäla doser av dagsljus, frisk luft, rörelse och motion, däremellan blir det oxcytocinpåslag med allt gosande och sedan endorfinpåslag med allt skrattande åt allt knas du hittar på!

PS. Ubbe heter egentligen "Semlans Friday I´m in love", men ni följare här på instagram hjälpte mig att välja namn, och det var ett solklart val när någon namedroppade UBBE! Självklart att Urban Paleo Centers officedog ska heta Ubbe!

Categories: Om Cecilia