Hur går det med nyårslöftet?

Ibland måste man ta hjälp för att lyckas...

Hur går det med det nya livet du lovade dig efter Nyår?

Jämfört med förra veckan ser jag en markant skillnad att det redan börjar bli glesare på gymmet och jag hör flera i min omgivning som redan börjar rucka på sina "löften" och göra allt fler undantag. Inget fel på det såklart, livet måste få vara flexibelt! Det är bara ett problem om du med detta anser att du misslyckats?

Kanske skulle löftet ha formulerats annorlunda för att det skulle passa dig, din personlighet och din livsstil?

Mina kunder får jobba mycket med detta - just för att det ska vara omöjligt att "misslyckas" - ändå hör jag faktiskt från varenda en av dem att de tycker att det är så himla LÄTT att bli hälsosam!

Hur kan det vara så? Att vissa får kämpa ihjäl sig medan andra glider fram på en räkmacka fastän de har i stort sett samma önskan att bli exempelvis smalare eller friskare?

Så här säger några av mina kunder om hur det är att jobba med mig:

"Helhetshälsa har gett mig en koll på helheten. Det är som en checklista där jag kan bocka av olika områden att jobba med. Träffarna med Cecilia med all sin kunskap och värme är som grädden på moset"

"Jag gick med i Helhetshälsa för att börja leva ett friskare liv. Upplägget är mycket bra med individuella fysiska behandlingar och samtal, lärorika korta föreläsningar och yoga online (bra för mig med lite fritid och som jag kan göra när det passar mig). Det bästa är att jag har fått många handfasta råd, stöttning och pepp!"

"Det som var så fantastiskt med Cecilia var att hon stod orubbligt på min sida under hela processen. Hon var aldrig dömande och kom aldrig med pekpinnar. Med stadig hand och tankeväckande frågor hjälpte hon mig att hitta fram till mina egna lösningar. Den regelbundna kontakten och att få jobba så fokuserat och strukturerat med olika hälsoaspekter tillsammans med Cecilia har överträffat mina förväntningar och imponerat djupt på mig. Hon har hela tiden hjälpt mig att tänka konstruktivt och komma fram till mina egna lösningar. Jag har hela tiden känt mig trygg och stöttad, även när hon har utmanat mina tankemönster. Väldigt skickligt och bra gjort!"

Vad behöver du för att det ska vara lätt att vara hälsosam?

Categories: Mina Tjanster, Tankar