Livet blir bättre

när jag antar att alla andra också gör sitt bästa...

"Livet blir bättre om du antar att alla gör sitt bästa..."

Min HELHETSHÄLSA coaching handlar sällan bara om kost, sömn och träning - i de allra flesta fall spenderar vi timtals med att reda ut mina kunders tankar och känslor. Medvetna och omedvetna. Sådana man är stolt över och sådana man helst aldrig berättar för någon. Vi vänder ut och in och upp och ned på dig och din världsbild och försöker att hitta kärnan till vad som är du och vad du mår bäst av att släppa taget om. Det här mentala arbetet är väldigt effektivt när det sedan kommer till den fysiska hälsan!

Varför då? Vad har det med hälsa att göra kanske du tänker?

Svaret är ALLT! Hur du tänker och hur du känner har allt med din hälsa att göra. När du går och ältar gamla oförrätter och orättvisor eller tar med dig dina gamla föreställningar om andra i framtiden så sker kemiska reaktioner i din kropp som inte är hälsosamma för dig. Som skapar inflammation och sjukdom. Japp, du kan tänka dig sjuk likväl som du kan tänka dig frisk!

Därför kan det vara till hjälp att tänka att alla andra förmodligen också, liksom du, går omkring och försöker göra sitt allra bästa. Det kan få dig att sluta döma andra och istället fokusera på det som faktiskt ÄR och inte på det som borde eller kunde vara...

Vilka destruktiva tankar kan du släppa idag? Vem kan du förlåta? Och hur känns det i kroppen när du gjort det?

Tycker du att det är svårt att komma tillrätta med din hälsa på egen hand? Kolla in min tjänst HELHETSHÄLSA som finns både som Online Coaching och IRL på plats hos mig i Håga.

Categories: Mina Tjanster, Tankar