Kunder berättar

"Jag har blivit piggare och min psoriasis har försvunnit..."

Kunder Berättar:

Oskar T var nyligen tillbaka på en HKT behandling och berättade om hur hans liv förbättrats sedan den senaste behandlingen i somras:

”Jag har blivit så mycket piggare! Jag behöver inte längre sova mitt på dagen för att orka utan kan gå hela dagen och ha energi att leka med barnen och att umgås och vara närvarande med sambon. Hon tycker att det är som natt och dag sedan besöket hos dig! Alla i min omgivning kommenterar också att jag fått tillbaka så mycket energi. Smärtan i axeln har försvunnit helt, den försvann på en gång under själva behandlingen och min psoriasis har blivit så mycket bättre, nästan helt borta den med!”

Alltså… jag är sååå lyckligt lottad som får jobba med det jag gör! Ingenting slår känslan av att ha fått vara en del av och följa någons tillfrisknande!

HKT behandlingarna är fullbokade för resten av året, men det finns några tider kvar i januari om du vill testa! Du kan läsa mer om HKT behandlingen på hemsidan.

Categories: Mina Tjanster