Holografisk KInesiologi

Min "magiska" behandling

Jag fick ett mejl från en kund i förra veckan som verkligen gjorde mig så himla glad! Hon skriver:

"Jag har nu varit helt huvudvärksfri sedan i onsdags! Jag har inte haft en enda huvudvärksfri dag sedan augusti förra året, så detta är stort för mig. Har gråtit av lättnad och lycka."

Kunden kom till mig på rekommendation från sin chefs vän som jag hade hjälpt med liknande besvär. Hon beskrev att hon hade haft huvudvärk varje dag i flera år, var sjukskriven och hade så varit från och till på olika procent i många år. Nu hade värken förvärrats och hon var deprimerad och började känna att livet inte längre var roligt att leva. Hon hade testat det mesta - sjukgymnastik, medicin, akupunktur, massage, dryneedling, homeopati, osv. - men inget hade gett resultat annat än för stunden.

Efter enbart en Holografisk Kinesiologibehandling har huvudvärken nu gått över och hon har varit fri från värk i över en vecka. Så magiskt kan det nämligen vara med HKT, ibland behövs bara en enda behandling! Och givetvis behövs det ibland fler behandlingar innan man kommer åt det verkliga problemet, De allra flesta av mina HKT kunder återkommer regelbundet även om man inte fått tillbaka sina symtom. Mest för att se till att kroppen fortfarande är med i matchen, men också för att hälsa är som en oändlig lök som man kan skala av lager efter lager och bara må bättre och bättre!

Just denna kunden fick med sig en kur med kosttillskott som hon ska äta i 2 månader och även strikta order om kost att undvika. Hon fick också instruktioner och uppgift att göra självreglering av nervsystemet flera gånger per dag.

Categories: Mina Tjanster