Helhetshälsa - så här går det till!

Vad ingår och hur gör man när man anlitar mig för Helhetshälsa?

Jag får många frågor om hur det går till när man anlitar mig för Helhetshälsa.

Det är lite olika jag erbjuder ju både HELHETSHÄLSA på plats IRL i Hågaby och ONLINE för den som bor längre bort och inte kan komma till centret.

Ditt första steg är att boka ett GRATIS HÄLSOSAMTAL där vi pratar ihop oss om vilken av mina tjänster som passar bäst för just dig och din problematik. Tror jag inte att jag är rätt terapeut för dig rekommenderar jag dig givetvis vidare till någon som jag tror kan vara det.

Därefter bokar vi in vårt nästa möte. Alla Helhetshälsa kunder har stående tider för coaching online eller via telefon. Jag har märkt att det är nödvändigt att ha dessa samtal VARJE vecka för att hinna fånga upp den som halkar av banan innan det hunnit gå för långt. Däremellan har vi kontakt nästintill 24/7 i en privat Facebookgrupp. Som min HELHETSHÄLSAKUND har du verkligen mitt fulla fokus!

Du får även tillgång till min hälsoportal "Helhethälsa Members Club" som är full av recept, träningspass, övningar, tips och trix och allt du kan tänkas behöva för att göra den omställning du måste göra för att bli kvitt din problematik.

Som IRL kund byter du en vecka i månaden ut ditt onlinesamtal mot en eftermiddag på centret i Hågaby med de behandlingar som vi anser vara relevanta för dig den dagen. Oftast innebär det Holografisk Kinesiologi och Massage men även Spiral Stabilisering kan vara bra att gå igenom med manuell handpåläggning. Men förstås har vi tid för både coaching och rådgivning på dessa träffar också.

Både som IRL kund och Helhetshälsa Online 1:1 coaching kund har vi samtal varje vecka där vi går igenom ditt liv och leverne i detalj och vänder ut och in på alla dina tankesätt och mönster - och sätter in planer och strategier för att du ska kunna bli den friska och hälsosamma person du önskar. Vi går igenom din kost, sömn, relationer, tankar, känslor, sysselsättning, fritid, rörelsemönster, osv.

Mina kunder har hittills varit väldigt nöjda med upplägget och även om det är fullt möjligt att stå på egna ben efter en Helhetshälsaperiod så börjar allt fler anlita mig för Helhetshälsa för Fortsättare.

Läs mer om HELHETSHÄLSA på hemsidan:

Categories: Mina Tjanster