Vill du ha hjälp att få bukt med din migrän?

Så här jobbar jag:

Efter förra inlägget var det flera som hörde av sig och undrar hur jag jobbar med HELHETSHÄLSA och migrän? Så jag tänkte att jag berättar lite här hur det brukar gå till:

Vi börjar med att göra en stor kartläggning av hur ditt liv ser ut idag; det kan vara allt från vilken kost du äter, hur du sover, din ergonomi, din vardag, dina relationer, din omgivning och miljö, vilket preventivmedel du använder, hur din månatliga cykel ser ut och mycket annat.

När vi analyserat det som kommer fram i kartläggningen så gör vi en plan för vad du behöver ändra i ditt liv för att bli av med din migrän.

Därefter gör du jobbet med förändringarna och jag står vid din sida längs hela processen. Vi ändrar och skruvar och vrider och vänder på allt längs vägen och jag finns alltid där för dig både när det känns trögt och motigt och när livet leker!

Jag lämnar dig aldrig ensam med ett recept eller en mall att följa på egen hand, för då rinner det oftast ut i sanden och du tappar hoppet vid minsta motgång...

Tillsammans är mitt motto.
Tillsammans blir vi av med din migrän.

Exakt vad just DU behöver göra vet vi först efter att vi satt igång processen. Men du behöver inte lista ut det själv, jag är mer än gärna din privata hälsodetektiv!

Många tror att det inte går att bli av med besvären och accepterar sin diagnos, men det går absolut att bli symtomfri! Kanske är du inte beredd att göra jobbet som krävs, men det är i så fall ditt val och det är helt okej.

Jag hjälper gärna den som vill må bra!