Du kan inte läka en kropp du hatar

Läs mer om hur självsnällhet kan hjälpa

Du kan inte läka en kropp du hatar...

Eller jo, det kan du kanske, men det är sååå mycket svårare!

Det många missar är, att när du har inflammation i kroppen, så behöver du jobba med den BÅDE psykiskt och fysiskt. Många tror att det räcker att bara göra allt det fysiska rätt. Man äter "rätt", tränar "rätt", mediterar och yogar, sover och gör precis ALLT som står i Hälsohandboken för ortorektiker att man SKA göra - ändå läker inte kroppen...!?

En typisk kund hos mig har redan besökt alla instanser inom vården och även provat på flera hälsocoacher och andra alternativa metoder.

Min utmaning är då att hitta den felande länken. Ofta är det en fysisk orsak som missats - kanske en parasit, bakterie, virus, näringsbrist eller höga halter av kemikalier eller tungmetaller, men lika ofta är det en psykisk orsak eller mental blockering som vi behöver gå vidare och jobba med.

Därför är stärkt SJÄLVKÄNSLA en bieffekt som alla mina HELHETSHÄLSA kunder upplever att de tar med sig efter avslutat program!

Att älska och respektera sig själv, sin kropp och sina behov är något de allra flesta som inte mår bra behöver jobba mycket med. Och när DU börjar komma vidare på det spåret så underlättas också läkningen av kroppen och alla dina fysiska insatser får mycket större verkan. Bra va!?

Men du behöver inte vara sjuk eller må dåligt för att ta min hjälp, det räcker med att du har en vilja att må ännu bättre eller att bibehålla och underhålla din goda hälsa. HELHETSHÄLSA är underbart på så sätt, det fungerar för alla oberoende av vilken nivå du befinner dig på just nu! Självkänsla, självsnällhet och självkärlek kan man aldrig få för mycket av som tur är!

Categories: Tankar