D-vitaminens Dag!

Om tillskott och att tanka D-vitamin naturligt

D-vitaminens dag!

D-vitamin är viktigt för immunförsvar, muskler och psykiska hälsan. Kroppen bildar D-vitamin när den får solsken. Och vad passar inte bättre än att jag i skrivande stund sitter på flyget ned till Spanien och ska få spendera helgen tillsammans med döttrarna på Mallorca och tanka massa D-vitamin, solsken och familjemys!?

I Sverige har många D-vitamin-brister och det är därför bra att tillföra D3 i kosten. D3 är den variant av D-vitamin som kroppen lättast kan ta upp och använda.

Jag arbetar och samarbetar med FRIWAYs produkter som jag vet är extremt noga med innehållet och har tagit hem råvaruprover från hela världen för att testa vilken som är den bästa och som också ser till att den passar ihop med övriga ingredienser. Man testar inte bara de aktiva substanserna, utan även de bindemedel som ingår i produkten. Många bindemedel som finns på marknaden stör nämligen kroppens celler, organ eller processer på något sätt.

På Friway vet jag att man alltid gör allt man kan för att få fram den produkt som är bäst på att hjälpa människor att prestera och må så bra som möjligt.

FRIWAYs produkter är dessutom alltid fria från ämnen som stör kroppen som gluten, laktos, nötter och andra vanliga allergener. De innehåller inte heller magnesiumstearat utan använder noga framtestade bindemedel som ekologisk vegetabilisk inulin (säljs ibland som probiotika) och dikalciumfosfat (säljs för att öka kalcium och fosfat nivåer i kroppen under stress och vid snabb tillväxt som barndom, efter en skada eller vid graviditet.)

Samtliga FRIWAYs produkter är framtagna för att passa alla och kunna kombineras för att maximera upptag och effekt.

Vill du börja bygga upp ditt D-vitaminbank inför hösten och vintern så ska du i första hand passa på att åka till soligare breddgrader med jämna mellanrum och tanka solsken - har du inte möjlighet till det så kan jag varmt rekommendera Friways D-vitaminer!

Med koden URBANPALEO får du 10% rabatt på första köpet hos Kilmanhealth!

Categories: Mina Tjanster