Boktips: Radical Remission

En bok om alla de som "mirakulöst" överlever cancer

Boktips!

Ninaninaninananinaninananina, osv.
Ni som har åldern inne vet vad det handlar om!

Jag är en storkonsument av facklitteratur när det kommer till hälsa och välmående och bokrean pågår väl ett litet tag till skulle jag gissa, så här kommer en av mina favoritböcker som jag tycker att du kan leta efter om du som jag älskar att läsa om kroppen och hur den funkar och hur man kan hjälpa den på traven att läka från alla möjliga och omöjliga sjukdomar och symtom:

"Radical Remmission, Surviving Cancer Against All Odds" av Kelly Turner.

Boken finns översatt till 22 språk, men tyvärr inte till svenska ännu.

En fantastisk bok som väver samman fascinerande historier om människor som blivit friska från cancer med den senaste forskningen.

Kelly undrade vad som hände med alla de som blev hemskickade från sjukhusen för att dö i cancer, de som sjukvården inte längre ansåg sig kunna bota. Runt om i världen hittade hon människor som mirakulöst hade blivit friska på egen hand och har sedan forskat vidare på dem. Vilken var deras hemlighet liksom!? Hon hittade 75 gemensamma nämnare som återkom igen och igen och bland dessa fanns 9 gemensamma nämnare som hon hittade hos dem alla!

Jag blev helt betagen av denna forskning och samtidigt bestört att vi inte sprider detta vidare bland alla som är sjuka eller alla som vill hålla sig friska överlag!? Mediciner i all ära, men tänk att man kan göra så mycket mer på egen hand, om man bara vet vad man ska göra!

På 80-talet fick min mamma cancer, på den tiden fanns det ett rökrum inne på canceravdelningen, där inne satt patienter med sina cellgiftställningar och rökte... så visst sjukvården har kommit en bit på vägen sedan dess, men den har mil kvar att vandra innan den kommer ikapp forskningen.

Jag rekommenderar verkligen alla att läsa den här boken!

Jag arbetar med HELHETSHÄLSA och tar givetvis alla dessa parametrar med i mina behandlingar och min rådgivning.

Categories: Tips