Varför HELHETSHÄLSA?

Jag har valt att arbeta holistiskt, att inte nischa ned - läs mer om varför:

Varför har jag inte nischat ned utan fortsätter att hjälpa mina kunder med så vitt olika saker?

Om jag har ont i min fot så vill jag ju gå till en fotspecialist kanske du tänker? Förvisso. Men eftersom allt hänger ihop och dina fotproblem kan mycket väl ha sina orsaker i felaktiga skor eller annat som en fotspecialist tittar på, MEN det kan också bero på att du har ett överbelastat nervsystem, att du äter felaktig kost, psykiska trauman, att du inte aktiverar dina skulderblad, bäcken eller sätesmuskulatur eller att du har något i din kropp som behövs rensas ut. För att bara nämna några exempel. Grundproblemet KAN, men behöver inte sitta i foten.

Jag arbetar med HELHETSHÄLSA vilket betyder att jag aldrig stannar vid dina symtom utan alltid går djupare och försöker hitta orsaken till din problematik.

Jag har en verktygslåda proppad med verktyg och behandlingsformer som jag använder i mina behandlingar och i min coaching. Och jag älskar att vara en detektiv och hitta grundorsakerna till just dina specifika hälsoproblem!

I mina behandlingar använder jag Holografisk Kinesiologi för att leta fram grundorsaken till dina obalanser och lösningen till dina hälsoproblem. Jag använder Kosten för att se till att du ger din kropp alla förutsättningar att må bra genom att tillgodose näringsbehov, näringsbrister, byggstenar, energi, allergier, intoleranser och överkänsligheter. Jag coachar dig så att eventuella förändringar du behöver göra med din livsstil blir enkla och inspirerande och så du får insikter om din egen roll i ditt nuvarande och kommande mående. Jag använder yinyoga, spiral stabilisering och massage för att hjälpa med återhämtning och avslappning och för att komma tillrätta med smärtproblematik.

Och jag är din partner in crime på vägen. Jag ömsom stöttar och pushar dig till de resultat du vill ha och framför allt så tror jag på dig och på att du kan må bättre än du gör idag!

Categories: Tjänster